Vill du bli vår samarbetspartner?

Vi är alltid öppna för samarbeten med företag både stora som små som passar in i vår företagsfilosofi. Att vara samarbetspartner till oss innebär stora fördelar för båda parter. Vi tar fram en skräddarsydd lösning som passar ert företag på bästa möjliga vis. I nuläget samarbetar vi med amerikanska Marine Engine som består oss med både motorer och reservdelar året runt. Vår svenska samarbetsparter LG levererar led arbetsljus av högsta kvalitet med 5 års garanti till ett väldigt förmånligt pris. Led belysning har förändrat båt branschen och gett upphov till nya lösningar som tidigare inte var möjliga p.g.a tekniska begränsningar med halogen lampor. Även om ni som företag redan levererar motorer eller led belysning för båtar så sätter detta inte stopp för ett samarbete då vi är duktiga på att hitta flexibla lösningar som inte påverkar våra nuvarande samarbetsparter. Skicka iväg ett mail eller ring oss så tar vi en titt på det!